By Mölle linnen is 100% natuurlijk en heerlijk zacht. Duurzaam gemaakt in Europa met respect voor de aarde van de beste kwaliteit Linum Usitissimum, oftewel vlas. Perfect voor een zachte natuurlijke uitstraling in je huis. Na de vlasoogst gaat een van Europa’s oudste linnenweverijen voor ons aan de slag. Een traditioneel bedrijf met meer dan honderd jaar ervaring. Het hele proces - van vlas tot linnen - wordt hier gedaan. Je ziet het vakmanschap terug in de fijne geweven linnen stoffen. Speciaal voor ons chambray geweven wat onze linnen stof een eigen unieke uitstraling geeft. Omdat vlas een natuurproduct kan de kleur een beetje variëren waardoor je de bijzondere levendige look krijgt. Linnen wordt bij gebruik alleen maar mooier en zachter. Daar heb je jaren plezier van! 

Linen colour range

Misty grey - chambray geweven met lichtgrijs en off white garen. Lichtgrijs met een subtiel blauwe ondertoon, één van onze klassiekers. 

Pebble - chambray geweven met grijs en off white garen. Een zachte, tijdloze grijze tint.

Pebble solid - geweven met donkergrijs garen. Een mooie, diepe donkergrijze tint.

Moss green - geweven met mosgroen garen. Met deze aardse tint haal je het weelderige groen van de natuur in je huis. Mix het met grijstinten als misty grey en pebble of creëer een botanische sfeer met fern en blush.

Almond - chambray geweven met beige en off white garen. Een subtiele lichte tint, één van onze favorieten! 

Hazel - chambray geweven met cinnamon en off white garen. Een warme, aardse tint die je heel goed kan combineren met cinnamon en grijze of blauwe tinten. 

Cinnamon - geweven met cinnamon garen. Een rijke aardse tint vol karakter. Mix het met hazel, grijze en blauwe tinten voor een warme sfeer in je huis. 

Pure white - geweven met puur wit garen. Mooi en tijdloos een echte klassieker voor in je huis! 

Flax - chambray geweven met ongeverfd vlas en off white garen. Een natuurlijke aardse tint in de meest pure vorm. Omdat we de ongeverfde vlas gebruiken voor deze kleur kan de tint iets variëren. 

Sea shell - chambray geweven met een lichtbeige en off white garen. Een natuurlijke tint die mooi te combineren is met al onze andere linnen kleuren. 

Pinstripe - pure white linnen geweven met een subtiel zwart streepje. 

Faded blue - geweven met faded blue garen. Faded blue is een levendige tint die goed te combineren is met cloudy blue, flax en sea shell. 

Cloudy blue - chambray geweven met faded blue en off white garen. Mooi in combinatie met faded blue en lichtere tinten zoals flax en sea shell. 

Fern
- chambray geweven met fern green en off white garen. Een warme kleur dat doet denken aan lange boswandelingen. Combineer met moss green, pebble en misty grey voor een weelderig groene sfeer in je huis. 

Pink salt - chambray geweven met roze en off white garen. Pink salt is een zachte aardse tint en een enorme favoriet. Mooi in combinatie met alle andere linnen kleuren uit onze collectie. 

Blush - chambray geweven met lichtroze en off white garen. Blush is een licht, poederig roze. Mix het met cinnamon en hazel of geef je kamer een botanisch accent in combinatie met moss green en fern.

By Mölle linnen
Ontdek onze collectie puur linnengoed van de beste kwaliteit Europees vlas. Speciaal voor ons ambachtelijk geweven van de hoogste kwaliteit. Alle kussens, bed- en tafellinnen zijn handgemaakt in onze studio in Dalfsen. Bekijk hier de collectie linnen gordijnen.